02100 Info  |   Rekisteröidy  |   Yhteystiedot
Yrityshaku Henkilöhaku Kartta- ja reittihaku
 
Hae yrityksiä tai palveluita:
  Hae:
»   Sinulla ei ole lähteviä tarjouspyyntöjä

02100 INFO

02100.fi on valtakunnallinen hakemistopalvelu, joka sisältää yhteystiedot kaikista Suomen yrityksistä ja nyt myös yksityishenkilöistä. Yksityishenkilöiden yhteystietoja voit hakea Henkilöhaun avulla.

Miten 02100.fi voi palvella yritystäsi:

02100.fi tarjoaa kaikista Suomen yrityksistä perustiedot: nimen, osoitteen ja puhelinnumeron. 02100.fi:ssä muista yrityksistä voi erottua tarjoamillamme lisäarvopalveluilla. Erilaisten lisänäkyvyyspakettien avulla saat yrityksellesi lisäarvoa tuottavaa näkyvyyttä ja erottumista muista toimijoista. Tuotepaketin ostamalla yrityksestä löytyvät 02100.fi-yrityshakemistossa perustietojen lisäksi esimerkiksi seuraavat tiedot: yrityksen toimintaa, palveluja tai tuotteita esittelevä kuvaus tai mainosteksti; Näytä kartalla-toiminto, jonka avulla hakemiston käyttäjä löytää yhdellä hiiren klikkauksella yrityksen sijainnin kartalla; suorat, vapaasti määriteltävät yrityksen yhteyshenkilöiden yhteystiedot ja laajat kaikki mahdolliset toimipaikkakohtaiset yhteystiedot; valo- tai mainoskuvia tuotteista, palvelusta tai yrityksestä; sekä suora linkki yrityksen kotisivuille. Mikäli omia kotisivuja ei vielä ole, 02100.fi:n yrityskortti käy mainiosti pienimuotoisista kotisivuista. Tuotepaketin ostanut yritys tulee hakutuloksissa esille aina ennen muita, vain perustiedot omaavia yrityksiä. Näin tuotepaketin ostanut yritys erottuu kilpailijoistaan, voi mainostaa ja markkinoida tuotteitaan tai palveluitaan suoraan potentiaalisille asiakkaille jo hakutuloksissa, ja saavuttaa paremmin loppukäyttäjien huomion.

Yhteystiedot - Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin kello 9 – 16 välisenä aikana. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa asiakkuuteen ja laskutukseen liittyvissä asioissa.

 

Sähköposti info@02100.fi

Yhteydenotto onnistuu nopeasti myös automaattisen palautelomakkeen avulla.

02100.fi - Luonnon puolesta
 
© Numeropalvelu 02100 Rekrytointi | Käyttöehdot | Rekisteriseloste